Samenstelling van Forever Living Mask Powder en Aloë Activator, essentieel voor een stralende huidverzorging.

Forever Living Skincare System Voordelen en Beoordelingen

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

Een Natuurlijke Oplossing Voor Een Stralende Huid

Het Forever Living Mask Powder is een verzorgend masker voor het gezicht (en eventueel de hals) dat gemengd moet worden met de Aloë Activator. Hij zorgt voor een gehydrateerde, strakke en frisse huid. Het product bevat eiwit, kaolien, allantoïne en kamille. We kunnen zeggen dat Forever Mask Powder een van de beste Forever Living skincare system is die Forever op de markt heeft gebracht. De Aloë Activator werd gemaakt met 99% pure Aloë Vera gel die jouw gezicht reinigt en een gevoel van frisheid geeft. De allantoïne zorgt voor hydratatie van de huid. Tevens bevat de vitamine A, C en E en bevat het daarnaast een toner met Aloë Vera enzymen, aminozuren en polysachariden waardoor het ideaal is als anti-aging product. Daarom is aloë activator ook een ander succesvol product van Forever Living skincare system.

Hoe werkt dit product?

Het product moet op een schone huid aangebracht worden. Was dus eerst jouw gezicht met lauw water en droog je gezicht door het zachtjes te deppen. Neem één theelepel van het Forever Living Mask Powder en meng dit met één theelepel Aloë Activator . Nadien breng je een dun laagje aan op jouw gezicht. Laat het 20 minuten intrekken en spoel dan het masker af met lauw water. Er wordt aangeraden om dit proces twee tot drie keer per week te doen.

Vermijd contact met de ogen! Moest er oogirritatie ontstaan, moet je zorgvuldig met water spoelen. Als de irritatie aanhoudt, stop je met het gebruiken van het product en raadpleeg je jouw huisarts.

Voor meer forever huidverzorgings producten kun je nu terecht op https://4everaloevera.nl/assortimenten/huidverzorging/

Voor wie is dit product goed?

Ieder van ons kan dit product gebruiken. Het Forever Living Mask Powder is geschikt voor alle huidtypes en huidaandoeningen. Zo kunnen mensen met acné ook genieten van een natuurlijk gezichtsmasker dat acné niet verhelpt, maar er wel voor zorgt dat de acné niet verergerd. De Aloë Activator is ook geschikt voor alle huidtypes, maar het is vooral bedoelt als toner voor de gevoelige huid. Ik kan je aanraden om met een gerust hart Forever Living skincare system producten te gebruiken.

Wat was het effect?

Wanneer je het gezichtsmasker aanbrengt, wordt het masker hard. Hierdoor komt er een onderbreking van de zuurstoftoevoer naar de huid. Door de druk die ontwikkeld wordt in de huid door dit zuurstoftoevoertekort, wordt de bloedcirculatie geactiveerd waardoor het huidmetabolisme verbeterd wordt. Hierdoor krijg je een frisse, strakkere en verzorgde huid met een bio-liftend effect.

Voor mij was dit dan ook echt het resultaat dat ik zag na het gebruik van dit product bij dag één al! Mijn huid voelde gedurende de hele dag zeer zacht, gehydrateerd, jonger en fris aan. Wat een zalig gevoel.

Zelf vind ik gezichtsverzorging zeer belangrijk. Daarom heb ik een soort van ochtendritueel dat ik elke ochtend doe. Hierbij gebruik ik verschillende gezichtsverzorgingsproducten op mijn huid om deze fris en gehydrateerd te houden gedurende de hele dag. Het gezichtsmasker van forever is een ideaal product dat ik kan toevoegen aan dit ritueel.

Nu gebruik ik het Forever Living Mask Powder twee tot drie keer per week. Ik merk geen huidirritaties op door deze regelmatig te gebruiken, noch uitdroging. Het product zorgt iedere keer weer voor die extra boost om mijn gezicht fris, gehydrateerd en jong te houden.

Wat ik nog goed vind aan dit product, is dat het makkelijk afspoelt. Soms heb je van die gezichtsmaskers waarbij het product begint af te brokkelen, dat is hier absoluut niet het geval. Ik ben zeer tevreden!

Kan de Aloë Activator op dieren gebruikt worden?

Ja. Het product is geschikt om de oren van jouw trouwe viervoeter schoon te maken of om de traanafscheiding weg te vegen doormiddel van een watje. Voor een glanzende en soepele vacht, neem je wat Aloë Activator op jouw handpalmen en wrijf je het over de vacht van jouw huisdier.

Het is ook mogelijk om de Aloë Activator over te gieten in een spuitfles en te mengen met andere verzorgingsproducten, zoals de aloë propolis crème , om deze over de vacht van jouw huisdier te sprayen.

Ook onze Belgische klanten kunnen deze prachtige producten met 15% korting bestellen op 4everaloevera.nl

Bestel forever living producten tegen lage prijzen door online te bestellen op https://4everaloevera.nl

Auteur : Maïte Haesevoets

More articles