Forever Living aloe vera gelly creme product

Forever Aloë Vera Gelly crème: uses and benefits

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

Kan ik de Aloë Vera Gelly crème zowel op mijn lichaam als op mijn gezicht gebruiken?

Je kan de Forever Aloë Vera Gelly over heel het lichaam en gezicht gebruiken omdat het pH-neutraal is. Het product kan hierdoor gebruikt worden als een verkoelend gezichtsmasker. Het blijft belangrijk om crème rondom de ogen te smeren en jouw handen te wassen na het gebruik van dit product. Dit om te voorkomen dat je met jouw handen in de ogen gaat wrijven en er een irriterend gevoel kan ontstaan. Dat blijft trouwens belangrijk bij elk product!

Aloe Vera Gelly Waarvoor te gebruiken?

Forever Aloë Vera Gelly Crème bestaat voor het grootste deel uit pure gestabiliseerde Aloë Vera gel, vitaminen en mineralen. Hierdoor heeft het product een bijzonder effect bij kloven aan handen en voeten, een geïrriteerde en jeukende huid, schaaf- en snijwonden, verbrand door de zon, littekens, jeukende plekken. 

Een ander voordeel van dit product, is dat het op een dagelijkse verzorgingsbasis gebruikt kan worden met eventuele andere gebruikelijke Forever verzorgingsproducten.

Tot slot kan je het product gebruiken op de vacht en huid van jouw huisdier bijvoorbeeld bij een kleine schaafwond, snede of insectenbeet. Het helpt een lichte besmetting met parasieten te voorkomen en hydrateert de droge delen van de huid van je huisdier.

Wat voelde ik als resultaat na dit product?

Op de website werd er vermeld dat De Aloë Vera Gelly kan gebruikt worden als een aftersun lotion. Dit heb ik natuurlijk uitgetest en ik moet zeggen dat het werkt. Het verkoelde mijn huid en zorgde zelfs voor een verzachtend en herstellend effect bij een verbrand plekje op mijn been. Tip: bij heel warme temperaturen gebruik je best de Forever Sunscreen.

Het product zorgt voor een zachte huid, maar toch ervaar ik de werking beter als ik de Aloë Vera Gelly crème op droge plekken smeer of nadat ik een tijdje in de zon ben gaan liggen. Je voelt het product dan echt intrekken op je droge/verbrande plek of huid en het biedt een verkoelend effect. Het neemt zelfs een beetje de pijn weg, naar mijn gevoel.

Zelf ben ik allergisch aan bepaalde beten. Wanneer ik de Aloë Vera Gelly op de jeukende beet smeerde, voelde ik meteen een verlichting en verkoeling op de aangetaste plek. Het nam zelfs wat jeuk en pijn weg.

De Aloë Vera Gelly crème bestaat uit een doorzichtige, dikke geleiachtige substantie en is zeer makkelijk om in te masseren op de huid. Het trekt eveneens zeer snel in de huid.

Wat mij nog opviel aan dit product, is de geur. Ondanks de Gelly gemaakt werd van Aloë Vera ruik ik voor de eerste keer eerder een verzorgende geur daarmee bedoel ik de geur van een ontsmettingsmiddel. Hierdoor ben je zeker van het ontsmettende effect.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, geen twijfel over mogelijk. In het begin dacht ik dat dit product een Body Lotion was, maar neen, het is zoveel meer dan dat. Het heeft zoveel verschillende effecten voor zoveel verschillende problemen op de huid dat ik niet meer zonder Aloë Vera Gelly Crème kan. Het product wordt zelfs gezien als een EHBO-product. Mijn Aloë Vera Gelly tube ligt in mijn auto voor noodgevallen en is al van pas gekomen. Het product is zeer bestand tegen de hitte.

Het product is glutenvrij, natuurlijk en diervriendelijk. Dat is ook niet onbelangrijk! De kwaliteit van dit product speelt een grote rol in de prijs, ongeveer €21, maar het biedt enorm veel verschillende voordelen waardoor deze prijs relatief goedkoop is. Zeker als je rekening houdt met alle verschillende producten die je zou moeten kopen om hetzelfde effect te verkrijgen als de Aloë Vera Gelly. Bekijk het als een soort all-in-one type product. Voor mij is dit één van de beste producten van Forever tot nu toe!

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om producten van Forever aleo vera gelly creme bestellen online tegen gereduceerde prijzen te bestellen.

Wat is de prijs van Forever Aloë Vera Gelly Crème en hoe kan ik het bestellen?

Je kunt Forever Aloë Vera Gelly Creme niet Kruidvat of andere drogisterijen vinden. Je kunt de Forever Aloe Vera Gelly Creme en alle andere producten van Forever Living kunt u via 4everaloevera.nl met 15% korting en 30 dagen Forever tevredenheidsgarantie bestellen.

Ingrediënten van de Aloe Vera Gelly Creme Forever Living

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Aloë Vera Gelly Creme zitten: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Disodium EDTA, Citric Acid, Ascorbic Acid, Allantoin, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea.

More articles