Op weg naar balans, DX4-Programma, Forever Body Balansing System

Op Weg naar Balans: Mijn Ervaring met het DX4-programma

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

DX4 Programma, Forever Body Balansing System

Net voor de zomervakantie deed ik het C9 programma. Tijdens de vakantie, merkte ik op dat ik regelmatig eens een cheat meal nam waardoor mijn lichaam weer een opgeblazen gevoel kreeg, mijn energie verminderde en ik weer 1,5 kilogram was bijkomen.

Op de website van 4everaloevera zocht ik achter een kuur om mijn gewicht weer op pijl te krijgen, maar veel kilo’s afvallen was niet meer mijn hoofddoel. Mijn hoofddoel was de bijgekomen kilo’s verliezen, maar ook een bewustwording omdat mijn voedingsstijl weer de verkeerde kant opging, wat effect had op mijn lichaam alsook op mijn mentale welzijn.

Toen ontdekte ik het DX4 programma dat mij wel ideaal leek om na een F.I.T C9 programma uit te proberen. Het Dx4 programma legt de eerste twee dagen nadruk op de caloriereductie waardoor ik kan afvallen en op dag drie en vier zouden we overgaan naar gezonder en groener eten waardoor ik weer aan mijn voedingspatroon kan werken om deze terug in evenwicht te krijgen.

Wat mij nog interessant leek aan dit programma, is hoe DX4 mij zou leren om bewust te worden hoe mijn lichaam reageert op bepaalde producten en welke verbindingen, die mijn lichaam en geest versterken, ik zou opmerken. 

Klik op https://4everaloevera.nl/product/dx4/om DX4 forever producten met korting prijzen te kopen

Hoe ziet het DX4 programma eruit qua voeding?

Op dag één en dag twee moet je volgende zaken nemen: Forever Therm Plus tabletten, Forever DuoPure tabletten, Forever Senatiable kauwtabletten, Forever Plant Protein Shake, Forever Multi Fizz bruistabletten, Forever Aloe Vera Gel en tot slot de Forever LemonBlast.

Zoals je merkt zijn dit een heel aantal zaken waaronder veel tabletten en géén voedingsmaaltijd. Persoonlijk vind ik het heel moeilijk om tabletten en bruistabletten in te nemen. Hierdoor werd de DX4 challenge veel moeilijker voor mij.

Het is elke dag een gevecht geweest om deze in te nemen, maar mijn hoofddoel was die 1.5 kilogram verliezen en uit ervaring weet ik dat de producten van Forever werken waardoor ik standvastig werd en deze tabletten innam. Als ik iets wil, ga ik ervoor.

Vanaf dag twee werd er een gezonde snack toegevoegd die je kan terugvinden in het digitale boekje.

Op dag drie en vier wordt een groene salade toegevoegd als middagmaal. Daar keek ik naar uit! Heerlijk, met zo’n zonnig weer een lekker gezonde maaltijd boordevol vitaminen.

Wat mag je drinken tijdens het DX4 programma?

Minimaal 2L water wordt ten zeerste aangeraden. De Forever Plant Protein Shake mag je innemen met ongezoete plantaardige melk zoals soja, haver of amandelmelk. De andere producten worden ingenomen met water.

Je mag afwijken van het programma, maar dit wordt afgeraden. Om het gewenste effect te krijgen, volg je het programma zoals het is.

De opdrachten die werden toegevoegd en zo het DX4 programma speciaal maken

Zoals ik eerder vermelde, gaat dit programma niet enkel over gewicht verliezen, maar is het belangrijk om jouw lichaam en geest in verbinding te brengen om zo een gezond evenwicht tussen de twee te krijgen.

Zo moet je gedurende heel het DX4 programma een opdracht invullen. Door deze opdrachten was ik mentaal bezig met waarom ik het DX4 programma doe. Ik werd mij meer bewust van hoe ik mij eigenlijk voel op lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal vlak. Het liet mij bewust worden waarom ik wou afvallen, hoe ik dat ging bereiken, waarom ik er klaar voor ben, maar vooral het laatste zorgde ervoor dat ik trots op mezelf kon zijn: ‘Noem minstens één kleine overwinning die je vandaag hebt behaald’.

Klik op https://4everaloevera.nl/f-i-t-pakketten/forever-f-i-t-f15/ om Forever FIT pakketten met korting prijzen te kopen

Je moet je iedere dag wegen tijdens dit programma wat ik bewust niet gedaan heb. Ik wou mezelf verrassen en zien wat er kan gebeuren op 4 dagen gezond eten en intensief sporten.


Na het DX4 programma ben ik 2 kilogram verloren. Hier was ik uiteraard ontzettend blij mee, maar wat mij enorm heeft verrast, is de bewustwording waarom ik zo bezig ben met afvallen en wat voor een doorzettingsvermogen ik heb om bepaalde zaken te bereiken zoals tabletten innemen, wat anders heel moeilijk voor mij is.

Ik merkte ook op dat de eerste twee dagen mijn score van hoe ik mij emotioneel en mentaal voelde, veel lager lag dan op dag vier. Mijn lichaam voelde ook weer veel gezonder en minder opgeblazen waardoor ik graag in de spiegel keek. Dit zijn redenen waardoor ik mij beter voel in mijn vel en hoger scoorde op de laatste dag.

Het leuke aan dit DX4 programma is de vooruitgang die geschreven staat en die je met elkaar dag per dag kan vergelijken. Voor mij mocht dit een 7-daags programma zijn.

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om van Forever living producten online tegen gereduceerde prijzen te bestellen.

Auteur : Maïte Haesevoets

More articles