Forever aloe first spray: een champions leauge uit de wonderen van de natuur

Aloë First Spray: Een Champions League uit de Wonderen Van de Natuur.

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

De Aloë First Spray is een bodyspray die ook geschikt is voor ons gezicht. De Aloë First Spray heeft een multifunctionele werking door de unieke formule van Aloë Vera gel, bijenpropolis en plantenextracten van kamille, duizendblad, paardenbloem, passiflora incarnata, bernagiebloem, gember en goudsbloem. Hierdoor is de spray geschikt om jouw huid te kalmeren, hydrateren en te verzachten.

Waarvoor is de Aloë First Spray goed?

Zoals ik al eerder vermelde, heeft deze Firsy Spray meerdere effecten op onze huid. Het product heeft als hoofddoel het verzachten en kalmeren van de huid. Anderzijds heeft de Aloë First Spray een voedende functie.

De Aloë First Spray is ideaal om te gebruiken nadat jouw huid voor een lange tijd aan de zon werd blootgesteld. Het heeft een verzorgend effect op zonnebrand.

Het product kan eveneens gebruikt worden op het haar en de hoofdhuid wanneer men lang werd blootgesteld aan de zon. Je kan de Aloë First Spray ook gebruiken op vochtig haar en om het te gebruiken wanneer je jouw haren stylt.

Wat is de gebruiksaanbeveling om de Aloë First Spray aan te brengen?

De Aloë First Spray aanbrengen is zeer gebruiksvriendelijk gemaakt. Het product werd gemaakt met een spraykop die bij aankoop van dit product wordt meegeleverd. Open de fles met het vloeistof doormiddel van de grijze afsluiting weg te halen. Zet jouw spraykop op de fles en klaar is kees! Je hoeft dit product niet in te smeren op de huid of jouw huid ermee in te smeren.

Het is voldoende om de hoeveelheid naar eigen wens te sprayen op de gewenste plekken. Vergeet niet om jouw ogen toe te doen wanneer je deze op jouw gezicht wil aanbrengen.

Een tip: je kan andere Forever-crèmes mengen met de Aloë First Spray. Deze kun je nadien sprayen op jouw huid. We raden je wel aan om goed na te kijken of het mengsel niet de dik wordt waardoor hij niet door de gaatjes van de sprayer kan.

Is de Aloë First Spray geschikt voor iedereen?

Ja, het product is geschikt voor alle verschillende huidtypes, maar huidtypes die gevoelig zijn, krijgen vooral de voorkeur voor dit product.

Het product bevat Allatoïne en paardenbloemolie. Door deze kruiden wordt dit product toegankelijk voor mensen met acne, eczeem mee-eters en andere irritaties aan de huid doordat het een positief invloed heeft op acné en eczeem. De Forever producten zijn diervriendelijk en milieuvriendelijk. Hierdoor worden ze toegankelijk voor iedereen in onze maatschappij.

Voor meer forever persoonlijke verzorging producten kun je nu terecht op https://4everaloevera.nl/persoonlijke-verzorging/

Hoe ervaarde ik de Aloë First Spray?

Eigenlijk heb ik één woord voor dit product: verfrissend. Elke keer als ik dit product over mijn lichaam spray, krijg ik het gevoel dat mijn huid gevoed wordt, zacht aanvoelt, glanst, maar ook een fijne en aangename geur.

Na een kleine rode vlek door lang blootgesteld te zijn aan de zon, sprayde ik deze over het vlekje vanop een afstand. Het vlekje verdween niet, maar het zorgde voor een verfrissing, een minder brandend gevoel, een kalm gevoel.

Voor ik mezelf aankleed, spray ik mezelf helemaal onder. Dit is een dagelijks ritueel geworden. Nadien smeer ik mij in met de Aloë Body Lotion . Deze combinatie is hemels!

Ingrediënten:

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Aloë First Spray zitten: Aloë Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloë Vera Gel), Aqua, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Allantoin, Glycerin, Borago Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Taraxacum Officinale Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Calendula Officinales Flower Extract, Passflora Incarnata Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Ceratonia Siliqua Fruit Extract, Propolis Cera, Polysorbate 20, Ascorbic Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Diazolodinyl Urea, Methylparaben.

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om producten van Forever Aloë First Spray online tegen gereduceerde prijzen te bestellen.

Auteur : Maïte Haesevoets

More articles