Snel fitter en energieker met de Forever C9

Hoe werkt Forever C9?

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

Al jarenlang gebruik ik met veel plezier de producten van Forever. De C9 Forever is wel één van mijn favoriete producten. Graag vertel ik je waarom en neem ik je mee in mijn ervaringen met deze 9-daagse C9 programma. Ik doe de kuur minimaal twee keer per jaar, vaak na een drukke periode of wanneer ik verval in oude gewoontes. Ik hoop dat je enthousiast wordt na het lezen van mijn verhaal en zelf ook de uitdaging aan wilt gaan en een C9 Forever Living Products gaat proberen.

Wat is de C9 Precies?

Het is een complete uitgebalanceerde kuur voor negen dagen die je helpt om je snel fitter en energieker te voelen. Tijdens de Clean 9 C9 leer je nieuwe gewoontes en je gaat aan de slag met het reinigen van je lichaam.

Voor meer Forever C9 producten kun je nu terecht op https://4everaloevera.nl/f-i-t-pakketten/c9-forever-aleo-vera-living/

Waaruit bestaat het Forever fit C9 Programma?

Alles wat je nodig hebt zit in de verpakking. Je start met het opstellen van je persoonlijke doelen en die schrijf je op in het eet dagboekje. Zo houd je het beter vol. Wat vind je in het complete pakket? Een C9 booklet met daarin een eet dagboekje met handige tips en ideeën voor maaltijden, Forever Lite Ultra, Forever Aloë Vera Gel, Forever Fiber ondersteunt met Forever Garcinia Plus zodat je geen hongergevoel hebt en Forever Therm wat zorgt voor een betere vetverbranding. Het programma wijst zich verder vanzelf.

Het C9 programma van dag tot dag

De eerste twee dagen worden als zwaarste ervaren. Op deze dagen mag je namelijk niet eten en drink je alleen de Aloë Vera, neem je een Forever Lite Ultra shake en de Forever Fiber met de voedingssupplementen. Je reset zo je lichaam en geest op een verantwoorde wijze. Ikzelf had deze dagen totaal geen hongergevoel, ik nam er dan ook verschillende rauwe groentes bij. Welke en hoeveel je mag gebruiken staan in de C9 boekje. Ook beweeg je de eerste twee dagen een half uur per dag met een lichte inspanning. Prima te doen!

Vanaf dag 3 neem je voor het eerst weer een heerlijke gezonde maaltijd van 600 calorieën. De eerste echte maaltijd smaakt zo lekker, je smaakpapillen hebben ook een reset gehad! In het boekje vind je een paar C9 recepten die caloriearme maar lekkere voedzame maaltijden die je gemakkelijk zelf kunt bereiden.

Zo blijft je calorieopname deze 9 dagen rond de 1000 kcal per dag. Al deze dagen zorg je voor een lichamelijke inspanning van minimaal 30 minuten. Op de laatste dag, dag 9, neem je ook een lichte lunch van maximaal 300 calorieën, zo kun je na de kuur gemakkelijk overstappen naar een normaal eetpatroon. De Forever Lite Ultra shake mengde ik ook regelmatig met wat groentes of fruitsoorten, er staan heerlijke tips in het boekje maar ook op internet kun je goede recepten vinden. Verder is water drinken ook ontzettend belangrijk, zo’n 2 liter per dag.

Is de C9 gezond?

Wat zijn voor mij de gezondheidsvoordelen van het forever c9 programma? Ik voelde me gelijk beter, mijn huid zag er stralender uit en het allerbelangrijkste: ik kreeg er enorm veel energie van. Na de negen dagen hield ik het vaak nog een tijdje vol om in dit eetpatroon te blijven. De aloë vera drink zit bordenvol goede stoffen en mineralen die ervoor zorgen dat je weerstand wordt verbeterd en het verminderde ook mijn stress gevoel en ik sliep ook beter. Dus ik kan met een gerust hart zeggen: C9 Forever Living is een effectief programma voor ontgifting en gewichtverlies.

Hoeveel kilo val je af met Forever c9?

Hier is bijna iedereen het meest nieuwsgierig naar en kan natuurlijk een extra motivatie geven om te starten met de het forever c9 program. Bij mij gaf het mijn stofwisseling een enorme reset en tijdens en na de detox verbrandde ik gemakkelijker mijn calorieën. Na zo’n kuur ben ik meestal een kilo of 2-3 lichter. Het resultaat is voor iedereen verschillend en hangt af van hoe goed je het programma volgt en onder andere je beweegpatroon. Zelf ervaarde ik een heel fit gevoel en een plattere buik. Op dag 1 en dag 9 meet je op verschillende plekken je omvang in centimeters. Dit vond ik zelf belangrijker dan het gewicht dat ik verloor. Je ziet er gewoon echt beter uit!

Wat is de C9 kosten en hoe kan ik de Forever C9 bestellen?

Je kunt de Forever c9 producten kopen bij onafhankelijke FBO’s van Forever Living. Alle producten van Forever living koop je bij 4everaloevera.nl met 15% korting en 30 dagen Forever tevredenheidsgarantie.

Heb ik je overtuigd van het fijne C9 programma? Bestel meteen je Forever C9 en ga aan de slag! 

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om producten van Forever living online tegen gereduceerde prijzen te bestellen.

Auteur : Mariette de Groot

More articles