Verwen Jouw Haar Met de Krachtige Aloë Jojoba Conditioner

Verwen Jouw Haar Met de Krachtige Aloë Jojoba Conditioner

Apr 16, 2024Mustafa Kara

Forever Aloë Jojoba Conditioner

De conditioner van Forever namelijk de Aloë jojoba conditioner zegt meer dan duizend woorden. De kracht van de pure Aloë Vera en andere krachtige ingrediënten zonder toegevoegde sulfaten, zorgen voor enorm veel verschillende positieve effecten op het haar. Ik noem ze even voor jullie op:

  • Glanzend haar
  • Zacht haar
  • Makkelijk doorkambaar
  • Gevoed haar en hoofdhuid
  • Weggewerkte knopen
  • Soepel haar
  • Makkelijker te stijlen
  • Risico op uitdroging van het haar wordt vermindert
  • Het haar houdt makkelijk vocht vast
  • Volume van het haar behoudt de hele dag zonder te verzwaren
  • Het is geschikt voor alle haartypes

Deze verschillende effecten worden werkelijk gemaakt door de drie kostbare oliën die in de formule van de Aloë Jojoba conditioner zitten namelijk arganolie, jojoba olie en rozenbottelolie, samen met 40% pure Aloë Vera gel. De geur van lichtzoete meloenen zorgt voor een aangenaam en ontspannend moment tijdens het wassen van de haren.

koop aloe jojoba conditioner shampoo forever living

Wat is Jojoba?

Jojoba olie wordt verkregen uit de zaden van de Simmondsia Chinensis-plant. De zaden in deze plant bestaan voor ongeveer 50% uit olie en ze zijn afkomstig uit Arizona, Californië en Noord-Mexico.

Hoewel jojoba olie suggereert dat het een olie is, is het niet echt een olie. Het is een extreem stabiele stof, omdat het tot 97% wasesters bevat en van nature bestand is tegen afbraak. Het wordt veel gebruikt in haarproducten en het werkt succesvol op een beschadigde huid.

Jojoba zorgt voor levendig en glanzend haar. Ook de groei van haar en wimpers worden ondersteunt. Tot slot helpt het om haaruitval te voorkomen.

Jojoba is nog goed voor andere doeleinden zoals het verwijderen van dode huidcellen, acné, rimpels, een droge huid, een beschadigde huid, enzovoort.

Wat is het gebruiksadvies om de Aloë Jojoba conditioner te gebruiken?

Om het optimaal effect te bereiken, was je eerst jouw haar met de Aloë Jojoba Shampoo. Nadien geef je jouw haren en hoofdhuid een grondige massage van drie minuten. Spoel jouw haren grondig uit anders krijg je pelletjes!

Hoe ervaarde ik de Aloë Jojoba Conditioner?

Om mijn haar te verzorgen, gebruik ik eerst de Aloë Jojoba shampoo vooraleer ik de conditioner gebruik. Na het gebruik van de conditioner, voeg ik nog een ‘leave-in’ haarproduct toe aan mijn haarritueel. Toch heb je deze ‘leave-in’ producten niet nodig na het gebruik van de Aloë Jojoba conditioner. Mijn haar voelt zo zacht, dik, verzorgd en gevoed aan na het gebruiken van de Aloë-Jojoba conditioner.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik het meeste effect op mijn haar voel wanneer ik eerst gebruik maak van de Aloë Jojoba shampoo en dan de Aloë Jojoba conditioner. De combinatie van deze twee voelt zoveel beter aan mijn haren. Ik heb veel minder last van knopen en hoef mijn haren niet meer dagelijks te wassen doordat deze twee producten zorgen voor een fris gevoel en zicht voor een langere periode.

De prijs van de forever living producten liggen aan de hogere kant, maar als ik kijk naar het geld dat ik investeer in kappersproducten waarbij ik een minder positief resultaat krijg dan met de Aloë-Jojoba shampoo en Aloë Jojoba conditioner, dan ben ik blij dat mijn geld naar iets gaat dat zijn beloftes nakomt.

aloe jojoba conditioner benefits forever living

Ingrediënten

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Aloë Jojoba Conditioner zitten: Aloë Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloë Vera Gel), Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Isoamyl Laurate, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Rosa Canina, Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed Jojoba Esters, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Ascorbic Acid, Parfum, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Bestel forever living producten tegen lage prijzen door online te bestellen op https://4everaloevera.nl 

More articles