Aloë First Spray: Een Champions League uit de Wonderen Van de Natuur.

Aloë First Spray

De Aloë First Spray is een bodyspray die ook geschikt is voor ons gezicht. De Aloë First Spray heeft een multifunctionele werking door de unieke formule van Aloë Vera gel, bijenpropolis en plantenextracten van kamille, duizendblad, paardenbloem, passiflora incarnata, bernagiebloem, gember en goudsbloem. Hierdoor is de spray geschikt om jouw huid te kalmeren, hydrateren en te verzachten.

Waarvoor is de Aloë First Spray goed?

Zoals ik al eerder vermelde, heeft deze Firsy Spray meerdere effecten op onze huid. Het product heeft als hoofddoel het verzachten en kalmeren van de huid.  Anderzijds heeft de Aloë First Spray een voedende functie.

De Aloë First Spray is ideaal om te gebruiken nadat jouw huid voor een lange tijd aan de zon werd blootgesteld. Het heeft een verzorgend effect op zonnebrand.

Het product kan eveneens gebruikt worden op het haar en de hoofdhuid wanneer men lang werd blootgesteld aan de zon. Je kan de Aloë First Spray ook gebruiken op vochtig haar en om het te gebruiken wanneer je jouw haren stylt.

Wat is de gebruiksaanbeveling om de Aloë First Spray aan te brengen?

De Aloë First Spray aanbrengen is zeer gebruiksvriendelijk gemaakt. Het product werd gemaakt met een spraykop die bij aankoop van dit product wordt meegeleverd. Open de fles met het vloeistof doormiddel van de grijze afsluiting weg te halen. Zet jouw spraykop op de fles en klaar is kees! Je hoeft dit product niet in te smeren op de huid of jouw huid ermee in te smeren.

Het is voldoende om de hoeveelheid naar eigen wens te sprayen op de gewenste plekken. Vergeet niet om jouw ogen toe te doen wanneer je deze op jouw gezicht wil aanbrengen.

Een tip: je kan andere Forever-crèmes mengen met de Aloë First Spray. Deze kun je nadien sprayen op jouw huid. We raden je wel aan om goed na te kijken of het mengsel niet de dik wordt waardoor hij niet door de gaatjes van de sprayer kan.

Waarvoor is de Aloë First Spray goed?

Is de Aloë First Spray geschikt voor iedereen?

Ja, het product is geschikt voor alle verschillende huidtypes, maar huidtypes die gevoelig zijn, krijgen vooral de voorkeur voor dit product.

Het product bevat Allatoïne en paardenbloemolie. Door deze kruiden wordt dit product toegankelijk voor mensen met acne, eczeem mee-eters en andere irritaties aan de huid doordat het een positief invloed heeft op acné en eczeem. De Forever producten zijn diervriendelijk en milieuvriendelijk. Hierdoor worden ze toegankelijk voor iedereen in onze maatschappij.

De Aloë First Spray is een Champions Leage uit de wonderen van de natuur.

Zoals eerder vermeldt in deze blog, bestaat deze bodyspray uit verschillende ingrediënten waaronder Aloë Vera, Propolis en kruidenwonderen, 11 verschillende om precies te zijn. Om jullie een kort beeld te schetsen waarvoor deze kruidenwonderen geschikt zijn, som ik ze voor jullie op.

 • Gemberextract: Deze kruid zorgt voor het verwijderen van gifstoffen in het lichaam en op de huid. Het lichaam gaat er hierdoor jonger uitzien. Het draagt bij aan het verwijderen van dode huidcellen door de huid te vernieuwen.
 • Duizendbladolie: Deze kruid zorgt voor het vernieuwen van de huid op een snelle manier en het elimineren van puistjes, wonden en ontstoken formaties.
 • Allatoïne: Deze kruid heeft een verzachtend effect. Het helpt mee-eters te verwijderen en acne te bestrijden. Het zorgt voor genezing van beschadigd weefsels en wonden.
 • Paardenbloemolie: Deze kruid vecht voor jouw huid en lichaam. Het verwijdert gifstoffen die eczeem en ané bevorderen en levert dus een bijdrage bij aan het reinigen van de huid.
 • Tijmolie. Deze kruid vermindert de bacteriën die acné veroorzaken. Het reinigt de huid diep en voorkomt het probleem zoals mee-eters.
 • Bernagieolie: Deze kruid zorgt voor het verwijderen van rimpels en biedt volheid aan de huid. Het helpt bij acné, psoriasis, eczeem en hoofdroos. Het zorgt voor een anti-aging effect. De huid zal er stralend, jonger en gezonder uitzien. Gebruik je dit op jouw haar? Dan maakt het jouw haarvezel dikker en het volume van het haar vergroot.
 • Passiflora Incarnata-bloemextract: Deze kruid brengt een evenwicht aan de hoeveelheid collageen en behoudt de elasticiteit ervan. Het geeft een frisse kleur en uitstraling van de huid. Het voedt en verzacht de huid en voorkomt rimpels rond de ogen. Het product bevat vitamine A dat de groei van nagels en haar stimuleert.
 • Sandelhoutolie: Deze kruid reinigt de huid van schadelijke bacteriën en virussen. Het werkt effectief tegen acné en mee-eters. Het zorgt voor een voldoende bevochtigde huid. Het voedt het haar, zorgt voor een gezonde haargroei en glans.
 • Salieolie: Deze kruid heeft eigenschappen om wonden, en bacteriën op de huid te reinigen. Het is geschikt om ontstekingen te verlichten. Het draagt bij aan anti-aging. Het heeft een positief effect op ané, mee-eters en zwarte vlekken. Rimpels op de huid, kloven, verslapping worden tegengegaan. Het zorgt voor versteviging en glans.
 • Kamille-extract: Deze kruid is ideaal voor het reinigen van een gevoelige huid. Het dood ziektekiemen op jouw huid. Het helpt bij het genezen van kneuzingen, acne en wonden. Het verwijderd dode huidcellen waardoor de huid helderder wordt.
 • Propolis: Deze kruid vernieuwt jouw huid, zorgt voor een jeugdige uitstraling, behandeld brandwonden, wonden, irritatie en ontstekingen en dood bacteriën die acné veroorzaken.

Hoe ervaarde ik de Aloë First Spray?

Eigenlijk heb ik één woord voor dit product: verfrissend. Elke keer als ik dit product over mijn lichaam spray, krijg ik het gevoel dat mijn huid gevoed wordt, zacht aanvoelt, glanst, maar ook een fijne en aangename geur.

Na een kleine rode vlek door lang blootgesteld te zijn aan de zon, sprayde ik deze over het vlekje vanop een afstand. Het vlekje verdween niet, maar het zorgde voor een verfrissing, een minder brandend gevoel, een kalm gevoel.

Voor ik mezelf aankleed, spray ik mezelf helemaal onder. Dit is een dagelijks ritueel geworden. Nadien smeer ik mij in met de Aloë Body Lotion. Deze combinatie is hemels!

Ingrediënten:

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Aloë First Spray zitten: Aloë Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloë Vera Gel), Aqua, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Allantoin, Glycerin, Borago Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Taraxacum Officinale Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Calendula Officinales Flower Extract, Passflora Incarnata Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Ceratonia Siliqua Fruit Extract, Propolis Cera, Polysorbate 20, Ascorbic Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Diazolodinyl Urea, Methylparaben.

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om producten van Forever Aloë First Spray online tegen gereduceerde prijzen te bestellen.

Scroll to Top