Bestel forever aloe cooling lotion product met 15% korting

Veel gestelde vragen Aloe Vera Lotion Cooling Forever

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

Waarvoor wordt Aloe Vera Lotion Cooling gebruikt?

Aloe vera lotion is ideaal voor mensen met een actieve levensstijl. Aloe Lotion is een lotion die een verkoelende sensatie op de huid creëert en is samengesteld om in te masseren op delen van het lichaam die vermoeid zijn of merkbaar aandacht nodig hebben na een actieve dag of voor en na specifieke sportactiviteiten. Dit product voelt zo koel aan op de huid dat je wellicht niet kunt vaststellen of het “warm” of koel aanvoelt, en deze verkoelende sensatie houdt langer aan dan verwacht. Niet voor gebruik op het gezicht of andere kwetsbare delen van het lichaam.

Heeft Cooling Aloe Vera Lotion dezelfde werking als Aloe Heat Lotion?

Cooling aloe vera lotion deelt veel van de ingrediënten in Aloe Heat Lotion. Het is echter ontworpen om een verfrissend en verkoelend effect te geven in vergelijking met de warmte die wordt ervaren bij het gebruik van Aloe Heat Lotion.

Is Aloe Cooling Lotion het alternatief voor Aloe Heat Lotion?

Ja, Aloe Cooling Lotion is vanaf 16 december 2022 verkrijgbaar in alle Forever EU-landen. Op die manier is er geen leveringsonderbreking voor jou en je klanten wanneer Aloe Heat Lotion op 17 december 2022 uit alle Forever EU-landen wordt gehaald. Forever niet-EU landen zullen Aloe Heat Lotion blijven verkopen.

Wat zijn de actieve ingrediënten in Cooling Aloe Lotion?

Forever’s Cooling Aloe Lotion bevat actieve ingrediënten zoals:

  • Aloë vera: Is een vocht inbrengend middel en ondersteunt het gemak van het masseren van spiergebieden.
  • Mentholkristallen: Zorgt voor een krachtige verkoelende en verfrissende sensatie. Menthol ruikt ook nog heerlijk.
  • Kamfer: Geeft een verzachtende of ontspannende sensatie wanneer het op de huid wordt gemasseerd. Heeft ook een frisse geur.
  • Eucalyptusolie: Helpt vermoeide/belaste spieren te verlichten met een verkoelend, kalmerend effect.
  • MSM: Een organische zwavelverbinding en daarmee een veel voorkomend mineraal in ons lichaam is. Dit is een zeer populair ingrediënt wat wij ook kennen uit onze Forever Aloe MSM Gel.
  • Bernagie olie is een populaire massageolie. De bernagie plant komt van oorsprong uit het middellandse zeegebied.
  • Allantoine en Glycerine: dat zijn bekende vochtinbrengers

Hoe voelt Cooling Aloe Vera Lotion aan bij het aanbrengen?

De menthol en eucalyptus zorgen bij het masseren voor een verkoelende en opwekkende sensatie bij vermoeide lichaamsdelen en geven een ontspannende sensatie aan gewrichten en spieren.

Kan ik beweren dat Aloe Lotion pijn geneest?

Als gevolg van EU-regelgeving kunnen we geen claims maken over pijnstillende voordelen, aangezien dit als een medische claim zou worden geclassificeerd. Ook kunnen wij geen cosmetische claims gebruiken (het is dus geen huidverzorging).

Kan ik beweren datb Lotion een positief effect heeft op sportblessures?

Je kunt een verzachtende en verkoelende werking claimen voor massages voor en na het sporten, maar je kan niet claimen dat het blessures van welke aard dan ook kan genezen.

Is Cooling Aloe Vera Lotion een cosmetisch product?

Nee. Je zult merken dat er, in tegenstelling tot onze cosmetische producten, geen ingrediënten op de tube staan. Dit komt omdat het product is ontworpen om een verkoelend gevoel te geven en spieren en gewrichten te verzorgen, wat geen functie is van een cosmetisch product.

Is Lotion getest op dieren?

Forever Living Products is trotse supporter van het Leaping Bunny-programma en geen van onze eindproducten voor persoonlijke verzorging wordt op dieren getest.

Voor meer forever persoonlijke verzorging producten kun je nu terecht op https://4everaloevera.nl/persoonlijke-verzorging/

Kan gebruikt worden in kwetsbare delen?

Nee. Bij contact met de ogen of intieme delen, grondig wassen met water. Als het ongemak aanhoudt, neem dan contact op met je arts.

Kan ik Cooling Lotion gebruiken op een gevoelige huid?

Het is altijd raadzaam om bij het gebruik van een nieuw topisch product een patch-test uit te voeren met een kleine hoeveelheid, bijvoorbeeld op de elleboog, voordat je het product ruimschoots aanbrengt. Het product is gecertificeerd door Dermatest en uit onafhankelijke tests is gebleken dat het geen irritatie van de huid veroorzaakt.

Kan ik Cooling Aloe Vera Lotion op het gezicht of op een door de zonverbrande plek gebruiken?

Nee. Cooling aloe vera lotion moet vanaf de hals naar beneden worden aangebracht. Niet aanbrengen op het gezicht, intieme delen of op een door de zonverbrande huid.

Hoe vaak kan ik Aloe Lotion gebruiken?

Je kan aloe vera lotion zo vaak aanbrengen als nodig is om comfort te bieden aan het einde van een lange dag of na een training.

Hoeveel Aloe Lotion moet ik per keer gebruiken?

Cooling Lotion kan ruim worden aangebracht op alle gebieden die behoefte hebben aan een verfrissende, ontspannende sensatie, met uitzondering van het gezicht, intieme of zonverbrande gebieden.

Kan ik Lotion gebruiken als ik zwanger ben, borstvoeding geef of medicijnen gebruik?

Raadpleeg voor gebruik je arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, voorgeschreven of vrij verkrijgbare geneesmiddelen gebruikt of een medische aandoening hebt.

Vanaf welke leeftijd kan ik Aloe Cooling Lotion gebruiken?

Aloe Lotion wordt aanbevolen voor volwassenen van 18 jaar en ouder.

Wat is de houdbaarheid van Lotion ?

Forever\’s Aloe Lotion is twee jaar houdbaar. Je vindt de houdbaarheidsdatum op het geplooide uiteinde van de tube.

Kan de verpakking van de Lotion gerecycled worden?

De verpakking van dit product heeft categorie 7 op het label gekregen, wat gemixed /gemengd plastic betekent. De tube is gemaakt van HDPE (nummer 2) en het deksel is van polypropyleen (nummer 5). Controleer bij uw plaatselijke recyclingprogramma\’s of zij dit type plastic verpakking accepteren.

Welke certificaten heeft Cooling Aloe Vera Lotion ?

Cooling aloe vera lotion is Halal en Kosher gecertificeerd en heeft de begeerde International Aloe Science Council certificering voor puurheid en kwaliteit.

Wat is de volledige ingrediëntenlijst van Cooling Aloe Lotion ?

Aloë Barbadensis blad sap (gestabiliseerde aloë vera gel), Aqua, Dimethyl Sulfone, Menthol, Arginine, Glycerine, Carbomer, Dimethicone, Eucalyptus Globulus blad olie, Limonene, Linalool, Fenoxyethanol, Dinatrium EDTA, Caprylyl Glycol, Kamfer, Kalium Sorbaat, Citroenzuur, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Polysorbate 80, Sodium Benzoate, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Borago Officinalis Extract, 1-2-Hexanediol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om product van Forever cooling aloe lotiononline met 15% korting te bestellen.

More articles