c9 forever afvallen en ervaringen met 4everaloevera.nl

Met C9 Forever Eindelijk Terug op de Weegschaal Durven!

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

Mijn gewicht, wat was dat een struggle voor mij! Mijn vriendin Katrien en ik raakte aan de praat over ons gewicht en besefte al snel dat we in hetzelfde schuitje zitten. Beide wilden we enkele kilo’s afvallen. Ze gaf aan opnieuw de C9 Forever Peaches Chocolate van 4everaloevera te willen aanschaffen omdat ze hier vorige keer 3.5kg door is afgevallen. We besloten om dit samen te doen zodat we elkaar konden steunen en kochten beide de Forever c9 Peaches Chocolate box omdat dit haar favoriete smaak was

De inhoud van de C9 Forever Box

De box kwam de volgende dag al aan en wat was ik opgewonden en klaar om eraan te beginnen! Toen ik mijn pakket open deed, kreeg ik allerlei extraatjes buiten de benodigdheden die er standaard in de box zitten. Zo kreeg ik een theezakje, chocoladereep met proteïne, twee snacks die je kan oplossen in water en een staaltje tandpasta cadeau. We kregen verder ook een lint om jezelf op te meten, een klein dopje waarin je de Peach sap kon afmeten én een drinkbeker. 

Het leukste dat er bij zat voor mij persoonlijk, was een super handig C9 boekje waarbij je per dag kon aanduiden wat je op dat moment moest eten of drinken. Er waren ook vakjes om te noteren welke extra groenten en fruit je die dag binnen had én je kon noteren welke beweging/activiteit je die dag hebt gedaan en hoe lang deze activiteit duurde.

Verder waren er ook pagina’s met voorbeelden van voeding rond van ongeveer 600kcal omdat je dit vanaf dag drie mag eten. Bij deze voorbeelden staat dan ook welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je deze best kan klaarmaken. Buiten dit waren er nog pagina’s met groenten en fruit verdeeld onder drie categorieën waarbij duidelijk werd welke groenten en fruit je bij de C9 Forever Peaches Chocolate kon kiezen om je honger te stillen. Het voordeel aan deze pagina was dat er werd aangegeven hoeveel stuks of gram je van een bepaalde fruit/groente mag eten. Deze handleiding heeft mij enorme steun en een houvast gegeven tijdens de challenge.

Klik op https://4everaloevera.nl/product/c9-peach-chocolate-nl/ om C9 forever producten met korting prijzen te kopen

De start van het programma met C9 Forever Detox Kuur

We gingen van start de dag nadat ik de box kreeg omdat er werd aangeraden dat je best enkele dagen thuis bent vermits de eerste twee dagen erg zwaar zijn. Ook dit werd genoteerd in de handleiding met eventuele bijwerkingen én dit staat ook duidelijk op hun site vermeld!

Zoals ik had verwacht, waren de eerste twee dagen erg moeilijk voor mij. Mijn energie was verdwenen, ik had honger en voelde me heel erg slap. Op dag één en twee mag je enkel vervangmaaltijden eten, Peach sapjes drinken, een snack tussendoor en supplementen voor wat extra vitamine en om jouw bloedsuikergehalte op pijl te houden.

Klik op https://4everaloevera.nl/f-i-t-pakketten/forever-f-i-t-f15/ om Forever FIT pakketten met korting prijzen te kopen

Plots ging het even minder goed

Op dag drie mag je 600kcal eten bij je lunch of je avondeten, maar ik voelde me helemaal niet goed. Het was zelfs zo erg dat ik naar de dokter ging. Lap, corona! Nadat ik dit wist, stuurde ik meteen een persoonlijk bericht naar 4everaloevera dat ik ziek ben geworden. Ze waren heel zorgzaam en raadden mij meteen aan om te stoppen. Ze gaven mij tips om energie en vitamine binnen te krijgen tijdens mijn ziekteperiode. Dat vond ik echt heel erg aangenaam. Wat een service!

Ziek worden tijdens de C9 Forever Peaches Chocolate challenge, en nu?

Na drie dagen ziek zijn, besloot ik verder te doen met mijn C9 Forever Peaches Chocolate challenge. Ik pikte de draad gewoon weer op bij dag drie. Door deze challenge begon ik fruit en groenten te eten waardoor ik mij meteen minder opgeblazen voelde en meer energie kreeg. Helaas mocht ik niet sporten met corona dus wandelde ik elke dag 30 minuten zonder iemand in de buurt te hebben. Ondanks mijn beperkte beweging, viel ik snel af! Ik woog me iedere dag en iedere dag viel ik een beetje af

Na dag vijf was de 9-daagse challenge een gewoonte geworden. Ik heb het geen moment meer moeilijk gehad tijdens deze laatste dagen. Geen hongergevoel, geen futloosheid, integendeel: een ontspannen buik die niet voortdurend opgeblazen aanvoelde, voldoening met minder eten, regelmatig eten of drinken waardoor mijn lichaam continu vetten afbrak, maar vooral meer energie! Dag 9 ben ik terug gaan sporten en wauw, dat voelde goed! Uiteindelijk viel ik 4.5kg af dankzij 4everaloevera!

Mijn weegschaal en ik zijn terug vrienden.

Vroeger durfde ik niet op de weegschaal staan of praten over mijn gewicht. Door de C9 Forever Peaches Chocolate box uit te proberen, die effect had, durf ik mezelf te wegen. Het voelt aan alsof de weegschaal en ik vrienden zijn geworden nu. Ook fruit, groenten en voldoende water zijn nu een deel van mijn leven geworden. Door deze Forever C9 Peaches Chocolate challenge heb ik een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Veel vaker bewegen, gezonder eten en veel meer energie hebben! Ik raad het iedereen aan. De eerste twee dagen zijn moeilijk, maar het resultaat is de moeite waard!

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om van Forever living producten online tegen gereduceerde prijzen te bestellen.

Auteur : Maïte Haesevoets

More articles