forever living aloe avocado face en body soap

Pure and gentle soap with a citrus scent

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

Soap is een zeepstuk dat gemaakt werd van 100% pure avocadoboter die ervoor zorgt dat jouw huid goed gereinigd en gehydrateerd wordt. Het zeepstuk ziet er groen uit door de pure avocado en Aloë Vera en het ruikt heerlijk naar Citrus, gemengd met pure avocado. Het product zit boordevol vitaminen dankzij de pure avocado.

Waarvoor is de Aloë Avocado Face & Body Soap goed?

Het product is ideaal om jouw lichaam een verzorgend effect te geven alsook een gehydrateerd en fris gevoel. Het product is rijk aan vitamines en mineralen die jouw huid beschermen tegen vuil en gifstoffen die binnendringen in onze huid.

Het geeft jouw huid een intense reiniging zonder ze uit te drogen. Doordat het product avocadovetzuur bevat, moet de huid niet zelf opnieuw olie produceren.

Klik op https://4everaloevera.nl/product/aloe-avocado-face-body-soap/om Aloe Avocado Face & Body Soap met korting prijzen te kopen

In het product zitten twee zeer belangrijke ingrediënten die men vaak onderschat, namelijk kokosnootolie en avocado-olie. Kokosnootolie zorgt ervoor dat jouw huid beschermd is tegen Uv-stralen, maar daarnaast heeft het ook een positief effect op een droge huid en lost het acné op.

Doordat deze twee producten verwerkt zitten in de Aloe Avocado Face & Body Soap krijgt het product een multifunctioneel effect waardoor de zeep niet enkel goed is om jezelf mee te wassen, maar nadien is jouw huid beschermd tegen allerlei verschillende bedreigingen die een probleem zouden kunnen vormen. We zijn ons er niet altijd van bewust hoe belangrijk sommige ingrediënten kunnen zijn in een bepaald product.

Is de Aloë Avocado Face & Body Soap geschikt voor iedereen?

Ja, het product is geschikt voor alle verschillende huidtypes, maar huidtypes die gevoelig en vettig zijn, krijgen vooral de voorkeur voor dit product. Mensen met acné gaan baat hebben bij deze zeep doordat de avocado-olie en kokosnootolie, die verwerkt werden in de Aloe Avocado Face&Body Soap, ervoor zorgen dat er een positief effect is op acné.

Klik op https://4everaloevera.nl/product-category/persoonlijke-verzorging om persoonlijke verzorging producten met korting prijzen te kopen

Hoe ervaarde ik dit product?

Zelf ben ik geen fan van zeepblokken omdat ik het gevoel heb dat ik mij hier onvoldoende mee kan wassen. Meestal schuimt een zeepblok niet veel en blijft de geur vaak niet lang hangen en dat gevoel heb ik bij een Body Wash niet. Uiteraard wou ik de test aangaan om eens een zeepblok van Forever uit te testen omdat ik een grote fan ben van hun assortiment. Zelf heb ik de Body Wash al eens uitgetest en daar was ik écht zeer tevreden van.

Na het uittesten van zowel de Body Wash als nu de Aloe Avocado Face&Body Soap, gaat mijn voorkeur nog steeds naar een Body Wash. Voor mij persoonlijk is een Body Wash in gebruik veel aangenamer en makkelijker.

Toch moet ik toegeven dat ik wel aangenaam verrast werd door de Aloe Avocado Face&Body Soap.  De zeepblok gaf meer schuim dan ik verwacht had en de geur die bij het wassen vrijkwam, was veel intenser dan gedacht, maar wel op een positieve en aangename manier!

De geur bleef een aantal uren hangen en mijn huid voelde wederom zacht aan, iets waarvoor ik altijd teruggrijp naar de producten van Forever.

Na het gebruik van deAloe Avocado Face&Body Soap gebruik ik een Body Lotion van Forever. Door beide producten te combineren, ervaar ik een zachte en gehydrateerde huid. Een ander voordeel van de Forever Aloe Avocado Face&Body Soap is dat het gebruikt kan worden op jouw gezicht zonder huidirritaties te veroorzaken.

De ingrediënten

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Aloë Avocado Face & Body Soap zitten: Sodium Palmitate, Sodium Cocoate, Water, Glycerin, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetat, Benzyl Benzoate, Limonene, Geraniol, Citral, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891, CI 77499, CI 47005, CI 14700, CI 42053

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om van Forever living producten online tegen gereduceerde prijzen te bestellen

Auteur : Maïte Haesevoets

n>

More articles