Forever aloe sunscreen prijzen en reviews|4everaloevera.nl

Sunscreen Guide – Forever Aloe Sunscreen

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

Forever Aloe Sunscreen komt in een tube van 118ml. Hij is niet te groot en niet te klein waardoor hij makkelijk in een handtas of zak past. Persoonlijk zou ik het wel handig vinden moest de tube ook in 100ml bestaan, omdat deze dan in de handbagage op vliegvakantie mee mag. Verder bevat de zonnecrème factor (of SPF 30). Lees verder om te weten wat dit juist betekent.

Op de achterzijde van de suncreen staan de ingrediënten, maar ook instructies hoe je de Forever Aloe Sunscreen moet gebruiken.

Als ik naar de ingrediënten kijk, merk ik meteen op dat de suncreen minerale in plaats van chemische zonnefilters bevat. Het verschil daartussen is dat chemische zonnebrandmiddelen ingrediënten bevatten die voor u en uw kind gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Minerale zonnefilters gebruiken daarentegen twee natuurlijke mineralen – zinkoxide en titaniumdioxide. Deze mineralen zitten op jouw huid en beschermen de huid tegen UV-stalen.

Klik op https://4everaloevera.nl/product/aloe-sunscreen om Forever Living Aloe Sunscreen met korting prijzen te kopen

Wat betekent SPF 30?

SPF staat voor Sun Protection Factor en is een beschermingsfactor die de huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen. SPF geeft aan hoelang je beschermd in de zon kunt zitten met zonbescherming (zonnebrandcrème), voordat er zonverbranding optreedt. Eenvoudig gezegd zorgt SPF 30 ervoor dat je \’30 keer langer\’ in de zon kan zitten dan zonder zonnebrand. Dit geldt uiteraard enkel als je je goed insmeert, élke twee uur.

Welke SPF is het beste voor dagelijks gebruik?

Er bestaat geen groot verschil tussen zonnebrandcrèmes met een SPF boven factor 15. Een voorbeeld om het te verduidelijken: SPF 15 biedt 93,3% bescherming, SPF30 biedt 96,6% bescherming, SPF50 biedt 98% bescherming. 100% bescherming bestaat niet!

Hoe lang je in de zon kunt zitten zonder te verbranden hangt niet alleen af van het aanbrengen van een zonnecrème met een SPF waarde (of de hoeveelheid die je aanbrengt), maar ook van je huidtype, de stand van de zon enzovoorts. Daarom is het belangrijk om zelf op zoek te gaan welke SPF voor jou meer geschikt is. Zelf verbrand ik niet snel, maar ben ik wel graag voldoende beschermd tegen de zon. Daarom kies ik voor een SPF 30.

Wat zijn voordelen van de Forever Aloe Sunscreen?

De Forever Aloe Sunscreen heeft enkele voordelen. Ten eerste is hij waterbestending tot wel 80 minuten lang. Op die manier kan je een duik in het water nemen terwijl je beschermd wordt tegen de zon. Zelf zwem ik heel graag bij warme temperaturen en dus is een waterbestendige zonnecrème een must voor mij. De zonnecrème beschermt mij tegen UVA en UVB stalen. 

Verder zit er natuurlijke zinkoxide in het product waardoor je een maximale UV bescherming krijgt. Het product is rijk aan Aloe Vera en vitamine E, wat goed is voor je huid. Bovendien is het product voor iedereen, ook voor huisdieren toegankelijk doordat het diervriendelijk is. Tot slot is de suncreen van Forever van goede kwaliteit met een betaalbare prijs, wat ik ook erg belangrijk vind.

Klik op https://4everaloevera.nl/product-category/persoonlijke-verzorging om persoonlijke verzorging producten met korting prijzen te kopen

Hoe breng je de sunscreen aan?

Forever raadt aan om de Aloë Sunscreen om de twee uur aan te brengen. Om deze aan te brengen, smeer je een goede hoeveelheid zonnecrème gelijkmatig op je huid 15-30 minuten voor het zonnebaden of voor de blootstelling aan de zon. Herhaal de applicatie meerdere keren ten minste om de twee uur om de bescherming te behouden. Dit is vooral belangrijk wanneer je zweet en na het zwemmen of afdrogen.

Is de Forever Aloe Suncreen geschikt als Facial sunscreen?

Op de aloe zonnebrandcrème staat niet specifiek genoteerd dat deze op het gezicht kan gebruikt worden. Omdat ik zelf snel last heb van huidirritaties, heb ik deze zonnecrème op het gezicht van mijn partner gebruikt. Zij vond hem heel zacht, fijn en aangenaam van geur en kreeg er nadien ook geen huiduitslag van. In het product zelf zit olie waardoor het zacht aanvoelt en je huid tegelijkertijd hydrateert. Ik kan niet met zekerheid zeggen of de zonnecrème geschikt is voor ieder huidtype door de gevoeligheden van verschillende huidtypes.

Wat vind ik zelf van de Forever Aloe suncreen?

Zelf ben ik zeer tevreden over dit product. Als eerste is de formule erg dik waardoor ik het gevoel heb goed beschermd te zijn tegen de zon. Verder smeert hij goed uit en geeft hij een glans over jouw huid. De zonnecrème heeft een frisse, aangename en niet overheersende geur. Zelfs na één uur ruik ik het product nog op mijn huid. Tot slot maakt hij mijn huid erg zacht en voelt de zonnecrème niet plakkerig aan op je huid.

De ingrediënten

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Aloe Sunscreen zitten: Aqua, Aloë Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloë Vera Gel), Zinc Oxide, Octocrylene, Homosalate, Propanediol, Ethylhexyl Salicylate, Propylheptyl Caprylate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, VP/Hexadecene Copolymer, Cetearyl Ethylhexanoate, Undecane, Polyhydroxystearic Acid, Hydrogenated Castor Oil, Tridecane, Caprylyl Glycol, Magnesium Sulfate, Parfum, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Ascorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om van Forever living producten online tegen gereduceerde prijzen te bestellen

More articles