Over Ons

We werken er hard aan om u de beste kwaliteitsproducten te bieden

Als 4everaloevera.nl zijn wij sinds 2019 de onafhankelijke distributeur van de kwaliteitsproducten van Forever Living Products, een wereldwijd merk. Wij bieden deze unieke producten tegen scherpe prijzen voor jullie. 

Onze Missie

De tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten zijn altijd onze eerste prioriteit, en empathie is onze sine qua non. We sturen elke maand verrassingsgeschenken naar 10 klanten en zijn constant op zoek naar manieren om je beter van dienst te zijn.

Onze Werkwijze

Je kunt je bestelling veilig via onze website en rechtstreeks bij Forever Living plaatsen, zodat je kunt genieten van de beste klantenservice en tevredenheidsgarantie die van toepassing zijn op alle producten van Forever Living. Je bestellingen worden verwerkt door de hoge beveiligingssystemen van Forever Living en zorgvuldig op jouw adres afgeleverd in een speciaal pakket met een klanttevredenheidsgarantie van 30 dagen. Je kunt het product waar je niet tevreden over bent binnen dertig dagen onvoorwaardelijk retourneren en je geld terugkrijgen. 

15% Vaste Korting

Je kunt alle producten van Forever Living direct op onze website bestellen met 15% korting. Je hoeft hiervoor geen extra kortingslink te gebruiken, omdat we voor jouw gemak al een 15% kortingslink hebben toegevoegd aan meer dan 50 producten. Mocht je een kortingslink tegenkomen die niet werkt, dan kun je direct op WhatsApp een nieuwe kortingslink aanvragen. U ontvangt deze link binnen enkele seconden.

Gratis Verzending + Extra Korting

Als 4everaloevera.nl bieden wij gratis verzending vanaf 55 euro of meer. Ook bieden we meer kortingen op een aantal populaire producten (C9F15, Vital5 …etc) op onze website. Om je extra korting en verzendkosten terug te krijgen, stuur je ons binnen twee weken gewoon je factuur met je naam en IBAN-nummer. Het kortingsbedrag dat je verdient en de verzendkosten worden uiterlijk binnen twee werkdagen direct op je rekening bijgeschreven. 

Restitutieprocedure

Kijk op onze pagina Korting hoe onze restitutieprocedure werkt.

over ons 4everaloevera.nl

START je bedrijf, STOP je wekker!

Als je het zat bent om constant de wekker te zetten, aanwijzingen van je baas te krijgen, eindeloze drukte, files en beperkt inkomen: je kunt er zeker van zijn dat je op het juiste adres bent om jouw leven een andere wending te kunnen geven. Je kunt heel eenvoudig je eigen bedrijf opzetten en beheren waar je maar wilt. Zo hoef je ‘s ochtends niet meer vroeg op om naar je werk te gaan, en misschien zet je gewoon de wekker van je telefoon om je aan je eigen afspraken te herinneren.

Forever Living garandeert je absoluut succes zonder risico. Ook jij kunt je eigen webshop opzetten en met korting toegang krijgen tot alle aanbiedingen van Forever Living en meer dan 150 voordelige Forever Living-producten. Via de Box-service heb je eenvoudig toegang tot alle informatie en trainingsmaterialen die je wilt gebruiken om je bedrijf te promoten, zowel de producten van Forever Living als het Forever Living-bedrijf. Daarnaast kun je via je eigen webshop 3 verschillende persoonlijke kortingslinks aanmaken om je website aantrekkelijker te maken voor je klanten.

Met het FLP360-programma volg je eenvoudig de dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse groei van je bedrijf. Je kunt FLP360-programma’s eenvoudig op je computer of mobiele apparaten gebruiken, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot al het ondersteunende materiaal dat je stap voor stap zal begeleiden in een succesvol bedrijf dat je zowel in je regio, land als internationaal kunt runnen.

Het Bedrijf

Forever Living Products, opgericht in 1978, is een in de VS gevestigd netwerkmarketingbedrijf dat actief is in meer dan 160 landen over de hele wereld en een zakelijke gigant met een jaarlijkse omzet van meer dan $ 2,5 miljard. Forever Living is een bedrijf dat gezondheids-, fitness- en schoonheidsproducten aanbiedt, evenals huidverzorging, gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en cosmetica. Forever Living Company is wereldmarktleider in de teelt en productie van pure aloë vera. Het is een verticaal geïntegreerde organisatie die alles in eigen beheer heeft; Het heeft velden, fabrieken, onderzoekslaboratoria, een ontwikkelingsafdeling, eigen verpakkings-, transport- en distributiebedrijven.

Forever Living heeft meer dan 150 productlijnen en verkoopt deze producten aan klanten met meer dan 8,5 miljoen FBO’s (Forever Business Owners). De concrete definitie van FBO is eigenlijk ons bedrijf dat ik samen met mijn vrouw heb opgericht. We zijn dus FBO als familiebedrijf (met ons eigen merk 4everaloevera). Natuurlijk hebben we de definitie van FBO met succes overgebracht naar het online platform en het concept dat we hebben ontwikkeld is daarom uniek en biedt geweldige kansen voor haar ondernemers.

Mijn Forever Verhaal

4everaloevera is een zakelijk VOF familiebedrijf gevestigd in Nederland en sinds de dag dat we zijn opgericht is het motto in onze eigen webwinkels “uw tevredenheid is onze prioriteit”. We verkopen Forever Living Products algemene gezondheids- en ondersteuningsproducten via onze websites. Tegelijkertijd delen we ons ontwikkelde concept en onze ervaring met ons team en nieuwe ondernemers (FBO) die met ons willen werken en ervaren we de terechte trots en vreugde om stap voor stap samen te groeien. Forever Living Company heeft miljoenen mensen, waaronder ikzelf, geholpen en helpt ze nog steeds om doelen en dromen te bereiken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. 

Werk Vanuit Huis, Wees Je Eigen Baas!

Forever Living kan je helpen je eigen baas te zijn, thuis te werken en financieel vrij te zijn. Met het verschil van Forever Living bereikte ik in korte tijd al deze mogelijkheden, die aanvankelijk mijn dromen waren. We helpen mensen die op zoek zijn naar verandering via het E-commerce concept consultancy dat we hebben opgericht en de kracht van het merk Forever.

Tijd Is Het Grootste Geschenk

Ik kan zeggen dat mijn kijk op het leven en de kwaliteit van mijn leven zijn veranderd met Forever Living. Ik kan meer tijd vrijmaken voor mezelf, mijn gezin en mijn kinderen, ik kan deelnemen aan meer sport- en kunstactiviteiten, en terwijl ik van het leven geniet vervolg ik mijn opleiding die ik halverwege moest opgeven en kan ik mijn doelen voor de toekomst één voor één bereiken. Wilt u meer informatie over dit onderwerp, vul dan uw gegevens in het contactformulier in en ik help u graag verder.

Scroll to Top