forever bright toothgel, aloe tandpasta online kopen met 15% korting bij 4everaloevera.nl

Forever Bright Toothgel Aloe Vera Sparkling

Apr 16, 2024Yucel OZYASAR

Bij het aankopen van een C9 Peaches Chocolate box, kreeg ik een Forever Tandpasta Aloe Vera staaltje waardoor ik kennis kon maken met dit product. Bij het openen van het staaltje, merkte ik een mooie groene kleur op. Deze kleur ontstaat door het gebruik van natuurlijke Aloe Vera. Eerst dacht ik, oei, gaat dit wel lekker proeven? Toch koos ik ervoor om dit staaltje uit te testen en werd aangenaam verrast.

Het smaakt zoals het ruikt

De Forever tandpasta aloe vera ruikt naar natuurlijke Aloe Vera gemengd met munt. Bij het aanbrengen van deze Bright aloe vera toothgeop jouw tanden, proef je meteen een heerlijke Aloe Vera smaak met in de verte munt die totaal niet overheersend is. Toch heb je het gevoel dat je adem fris is en de bacteriën van je tanden en tong verwijderd werden. De aloe vera tandpasta schuimt enorm goed dus u hoeft niet te veel te nemen waardoor je langer toekomt met de tandpasta tube. 

Een natuurlijke Forever tandpasta

Tegenwoordig vind ik het belangrijk dat mijn producten natuurlijk zijn zonder toegevoegde chemische stoffen. We weten echter niet wat deze chemische stoffen met het lichaam doen. De Forever Bright Aloe Vera toothgel bevat geen fluoride en werd gemaakt met natuurlijke Aloe Vera en Bee propolis. Hierdoor is het product natuurlijk en brengt het geen schade toe aan ons lichaam, maar ook niet aan onze geest.

Waarom zou u moeten kiezen voor de Forever Bright Aloe Vera toothgel?

De Forever Bright Toothgel aloe vera bestaat uit natuurlijke producten waardoor je uw tanden niet poetst met chemische rommel. Fluoride in tandpasta is niet schadelijk voor volwassenen bij normaal gebruik van dit product. Gebruik je te veel van dit product? Dan kan dit een negatief effect hebben op jouw geest en lichaam. Echter is Fluoride voor kinderen wel gevaarlijk. Een teveel van deze stof kan bij de ontwikkeling van de tanden tot witte vlekken en streepjes leiden. Staat er op jou tandpasta ‘Fluo’ in plaats van ‘Fluoride’? Dan bevat jouw tandpasta een giftig gas die schadelijk kan zijn voor uw gezondheid.

Fluoride is goedkoop en proplis is duurder en kwaliteitsvoller product. Forever living geeft altijd de voorkeur aan kwalitatieve, gezonde en onschadelijke producten. De Forever producten zijn mens-, dier- en milieuvriendelijk, wat voor mij zeker belangrijk is. Ze hebben hiervoor erkenning gekregen dankzij het Leaping Bunny-Logo, wat wil zeggen dat ze dieren niet gebruiken als experiment. Vandaar dat Forever koos om fluoride te vervangen met Bee propolis.

Wat is Bee Propolis?

Proplis bestaat voornamelijk uit hars en is een natuurlijk materiaal dat door bijen wordt verzameld uit de bladeren, knoppen en schors van bomen (voornamelijk de populier). Het woord ‘Propolis’ komt uit het Grieks en betekent Pro=voor en Polis=stad, hetgeen zich laat vertalen als bescherming voor de stad of beschermer van de stad. Met deze buitengewone substantie dichten de bijen alle kieren in de korf of kast. Zo beschermt de propolis de ‘stad’ van het bijenvolk tegen gevaren van buitenaf alsook tegen de verspreiding van infecties binnenuit.

Propolis in tandpasta.

Propolis tandpasta werkt effectief tegen ontstoken en gevoelig tandvlees. Het zorgt voor een grondige reiniging van de tanden zonder beschadiging aan te brengen aan het tandglazuur. Het helpt tandbederf te voorkomen. Het geeft je een frisse adem. Onze Belgische klanten ook kunnen deze prachtige producten met 15% korting bestellen op 4everaloevera.nl. 

De ingrediënten

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in mijn aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Forever Bright Aloe Vera Toothgel zitten: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Propolis Extract, Sodium Saccharin, Chondrus Crispus Power, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Ascorbic Acid, Potassium Sorbate, Methylparaben, CI 75810.

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om producten van Aloe Vera Toothgel online tegen gereduceerde prijzen te bestellen.

Auteur : Maïte Haesevoets

More articles