Forever Producten FIT pakketten C9 en F15 | 4everaloevera

Fit en energiek de zomer in met de Forever Producten FIT pakketten C9 en F15

Forever Producten FIT pakketten C9 en F15

Fit en energiek de zomer in met de forever producten FIT pakketten. Nog even en de zomervakantie staat voor de deur. Willen we niet allemaal fit de vakantie in en ons gemakkelijk bewegen in de zomerkleding?  Daarom is het fijn nog even een reset te doen zo voor de zomerperiode. Over een ruime maand begint hier de zomervakantie en ik kan nog wel een fitheidsboost gebruiken. Geldt dat ook voor jou?

Welk Forever producten pakket past het beste bij jou?

Dat ligt er een beetje aan wat je doelstelling is. Wil je een snelle detox en je snel wat fitter voelen en iets afvallen (garanties geven doe en mag ik niet, maar gemiddeld is 2 kilo minder zeker een haalbaar resultaat). Maar het mooiste wat de detox kuur oplevert is je huid laten stralen en je lichaam verliest zichtbaar centimeters. Dan raad ik je de C9 kuur aan. In negen dagen, waarvan twee intensievere dagen, maak je een complete reset en een fittere versie van jezelf. Dat is toch mooi meegenomen zo voor een zonvakantie.

Mocht u meer willen weten over de inhoud en werking van de C9 kuur https://4everaloevera.nl/c9-kuur-detox-van-forever-living bezoek deze link

Ben je op zoek naar je leefstijl wat te verbeteren of heb je al een gezonde leefstijl maar zoek je net dat beetje extra uitdaging in beweging en voeding? Denk dan aan de Forever producten F15 pakketten van Forever.  Deze pakketten zijn er in drie verschillende uitvoeringen. Van Beginner tot Advanced, met een bijbehorend voedings- en trainingsschema. De kuur duurt 15 dagen en kun je zo vaak herhalen als je wilt en daarmee onderdeel maken van je leefstijl, zelfs op vakantie!

Alle forever producten pakketten bevatten wat je nodig hebt voor de duur van de kuur. Ook zit er een meetlint bij, een boekje met recepten en handige tips en waarin je doelen kunt stellen en de resultaten kunt bijhouden. Want dat is belangrijk, doelen behaal je beter als je ze opschrijft. Aan het einde van de kuur kun je zo goed je behaalde resultaat “meten”.

Ook over de Forever producten FIT pakketten is meer informatie te vinden op onze site, via deze link https://4everaloevera.nl/forever-f15-fit-vervolg-programma/

Zelf heb ik recent de kuur afgerond en deze geeft mij een enorme boost om te gaan starten met de F15 beginner. Ik wil blijven doorgaan met mijn goede gewoontes en nog wat meer gaan bewegen, zoals in de Forever producten F15 wordt uitgelegd.

Op naar een zonnige zomer met een fitte leefstijl en genieten van al het mooie wat de zomer ons te bieden heeft.

Wist u dat je naast de FIT pakketten alle producten van Forever Living kunt bestellen met een korting van 15% en tevens gratis worden verzonden? Tevens kunt u via Whatsapp een kortingslink aanvragen of uw vragen stellen. We staan u graag snel te woord en leveren snel en hebben een klanttevredenheid garantie.

Auter: Mariette de Groot

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om  van Forever living producten online tegen gereduceerde prijzen te bestellen.