C9 Forever detox kuur kopen voor afslanken - 4everaloevera

Met meer energie het voorjaar in met de C9 of Clean 9 van Forever

Wat is de C9 kuur detox

C9 Forever, Clean 9 of wel Change 9 Programma

Het mooie weer komt er weer aan! Daarom  heb ik afgelopen week een reset gedaan met de C9 Forever Living. Elk voorjaar en najaar volg ik zo’n kuur. Ik voel me daarna altijd ontzettend energiek en de nieuwe gewoontes helpen mij, in dit geval op weg naar een fitte zomer. In deze blog geef ik je een beeld van de inhoud van de detox en mijn ervaringen met deze 9-daagse kuur. Na het lezen van verwacht ik dat ik jou ook enthousiast heb gemaakt en je aan de slag wilt gaan met de C9 Forever.

Wat is de C9?

De Forever C9 is helemaal compleet afgestemd om negen dagen lang een programma te volgen wat je helpt gezondere gewoontes aan te leren. Je zult als snel merken dat je meer energie krijgt en je energieker gaat voelen. Tegelijktijdig reinig je je lichaam en je nieuwe gewoontes worden je nieuwe leefstijl.

 

Waaruit bestaat een Clean 9 Forever?

In het pakket vind je precies wat je nodig hebt om de komende negen dagen aan de slag te gaan. Voor je daadwerkelijk begint, start je met het opschrijven van je persoonlijke doelen in het C9 booklet. Wat wil je komende periode veranderen og bereiken? Op dag 1 meet en weeg je jezelf. Bewezen is dat door alles op te schrijven je het programma veel bewuster volgt, en kun je je doelen veel beter behalen. Dat werkt echt! 

Voor meer forever fit C9 producten kun je nu terecht op https://4everaloevera.nl/f-i-t-pakketten/forever-f-i-t-c9/

 Wat vind je in het pakket van Change 9?

Het pakket bestaat uit de C9 brochure met daarin handige tips en receptideeën voor gezonde maaltijden. Forever Lite Ultra in de smaak chocolade of vanille, Forever Aloë Vera Gel in een smaak naar keuze. Verder ondersteun je je lichaam met de Forever Fiber  en de Forever Garcinia Plus zodat je geen hongergevoel zult hebben en de Forever Therm wat zorgt voor een goede vetverbranding. Helaas worden shake beker en meetlint, sinds januari 2023 niet meer gepresenteerd in C9 -pakketten.

 

 >>> C9 KORTING HIER  >>>

Het C9 programma van dag 1 t/m dag 9

De eerste twee dagen mag je niet eten en drink je alleen de Aloë Vera, neem je een Forever Lite Ultra shake en de Forever Fiber met de voedingssupplementen. Dat klinkt best pittig en deze twee dagen worden veelal als zwaar ervaren. Op deze manier reset je zo je lichaam en geest op een verantwoorde wijze.

Omdat het echt een mindset is, lukte het mij geen hongergevoel te hebben. Je mag trouwens wel allerlei rauwe groentes erbij eten dus het is echt niet nodig om je hongerig te voelen. Welke groentes en in welke hoeveelheden je deze mag gebruiken staat duidelijk uitgelegd in de C9 brochure. Daarnaast zorg je de eerste twee dagen voor een half uur lichaamsbeweging per dag. Daar zit je zo aan, het gaat om een lichte inspanning.

3e dag. Je zou er inmiddels wel een beetje aan gewend moeten zijn

Vanaf dag 3 mag je weer een maaltijd nuttigen van 600 calorieën. In het bijgeleverde boekje vind je lekkere, gezonde en voedzame maaltijden. De eerste echte maaltijd smaakte altijd extra lekker want je hele smaak heeft een reset gehad.

 

Tijdens deze 9 dagen blijft je calorieopname zo rond de 1000 kcal per dag. Al deze dagen zorg je voor een lichamelijke inspanning van minimaal 30 minuten. Op de laatste dag, dag 9, neem je in plaats van een shake een lichte lunch van maximaal 300 calorieën. Zo kun je gemakkelijker overstappen naar een normaal en gezond eetpatroon. In het boekje vind je ook lekkere recepten om de Forever Lite Ultra shake te mengen met wat  fruitsoorten, maar ook op internet kun je goede recepten vinden. Na de C9 Forever programma kun je prima doorgaan en één maaltijd per dag vervangen met deze uitgebalanceerde shake maaltijd.  Verder is water drinken minstens zo belangrijk, drink minimaal 2 liter water per dag.

 

Is de C9 kuur detox verantwoord en gezond?

Voor iedereen is het Clean 9 programma verantwoord, maar zwangere vrouwen wordt afgeraden de kuur te volgen. Voor ieder persoonlijk zijn er natuurlijk verschillende gezondheidsvoordelen en resultaten aan het C9 Forever. Voor mij waren de grootste voordelen dat ik mij energieker voel, minder trek in ongezonde dingen heb en ik er stralender uit zie. Verder verminderde het ook mijn gejaagdheid en sliep ik beter.

 

Na dit programma is het voor mij eenvoudig dit eetpatroon vol te houden. Zelf ga ik altijd nog een tijdje door met de Ultra Lite shakes en de aloë vera drink Peaches. Wist je dat er in de aloë vera veel goede mineralen zitten die ervoor zorgen dat je weerstand wordt verbeterd?

 

 >>> C9 KORTING HIER  >>>

Val je af van de Clean 9 Forever?

Deze vraag is die iedereen mij altijd stelt. Natuurlijk kan het je een extra motivatie geven om te starten met de C9 Forever programma als je als weet dat je wat gewicht zult verliezen. Dat is natuurlijk niet het uitgangspunt  Voor mij was het een echte reset en gaf mij een boost door te gaan met een gezondere leefstijl. Ja, je verliest iets gewicht en je voelt je gewoon beter. Het eindresultaat is voor iedereen verschillend en hangt af van hoe precies je het programma volgt en natuurlijk je beweegpatroon. Ik ervaarde zelf vooral een fitter gevoel en dat straalde ik ook uit. Op dag 1 en dag 9 meet je op verschillende plekken je omvang in centimeters, zo kun je echt zien wat je behaalde resultaten zijn.  Mooi resultaat zo toch?

 

Hoe kan ik de Forever C9 bestellen?

Je kunt de C9 Forever kopen bij onafhankelijke FBO’s van Forever Living. Alle producten van Forever living zijn te koop bij 4everaloevera.nl met 15% korting en 30 dagen Forever tevredenheidsgarantie.

 

Ben jij de volgende die gaat voor meer energie? Bestel snel je C9 Forever en ervaar de fittere versie van jezelf!?

 

U kunt bij https://4everaloevera.nl/ terecht om producten van Forever living online tegen gereduceerde prijzen te bestellen.