Forever clean 9 of c9 producten bestellen met 15% korting en gratis zending op 4everaloevera

Veelgestelde Vragen Over Forever C9 of Clean 9

Apr 16, 2024Julia de Vries
Dit artikel beantwoordt veelgestelde vragen over het gebruik van het Clean 9-programma van Forever Living Products, een negendaagse reinigingskuur die gericht is op het bevorderen van een gezondere levensstijl. Het behandelt onderwerpen zoals het gebruik van de producten, mogelijke bijwerkingen, aanbevolen tijd om te starten, en hoe om te gaan met specifieke situaties zoals een allergie voor honing of het plannen van het programma rond een specifieke gebeurtenis. De informatie biedt nuttige richtlijnen voor gebruikers om het programma effectief en veilig te volgen.

Kan ik Clean 9 en andere Forever Living-producten met korting bestellen?

Natuurlijk. Je kunt je inschrijven via het formulier op onze website 4everaloevera.nl. Dit geeft je de mogelijkheid om Forever c9, c9 kuur, clean 9 of andere Forever Living producten te kopen met een korting tussen 15% en 30%. Neem contact met ons op via info@4everaloevera.nl voor meer informatie.

Hoe moet ik de Clean 9 gebruiken?

Wanneer u de Forever Clean 9 aanschaft, ontvangt u bij uw pakket een instructieboekje. Dit boekje vertelt u stap voor stap wat u 9 dagen moet doen.

Is er een aanbevolen tijd om het Clean 9-programma te starten?

Vakantieperiodes, vooral als u het niet druk hebt, zijn ideale tijden om het clean 9-programma te starten. Wilt u toch aan de slag, dan raden we u aan om er in het weekend mee te beginnen. Omdat de eerste twee dagen bijna op vasten lijken, kan het in het begin enkele onaangename bijwerkingen veroorzaken, zoals hoofdpijn, griep, misselijkheid, enz. Dit zijn normale bijwerkingen. Want uw lichaam reageert op detox en niemand wil dat dit tijdens werktijd gebeurt. Dan gaan u en uw lichaam eraan wennen. We raden u aan de eerste 2 dagen eerder te gaan slapen dan uw normale schema en goed te rusten.

Ik begon het Clean 9-programma, maar ik vond de smaak van Aloë Vera Gel niet lekker. Wat moet ik doen?

Soms houden we niet van de smaak van de producten (argument: het zijn geen medicijnen) die de artsen geven, maar we weten dat we er baat bij hebben. Wij geloven dat door vol te houden, u in korte tijd aan deze smaak zult wennen en zelfs lekker zult vinden. Daarnaast is het erg belangrijk om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te volgen en toe te passen om het meest geschikte resultaat van het programma te krijgen. U krijgt de beste resultaten wanneer alle producten in de Clean 9-set worden gebruikt zoals aangegeven in het programma. Aloë Vera-drank is ook het belangrijkste onderdeel van het Clean 9-programma. We raden u ook aan om Peaches en Berry nectar te proberen. Deze dranken zijn voedzaam omdat ze erg rijk zijn aan vitamine C; ze zullen u een vol en fit gevoel geven.

Hoe moet ik Aloë Vera-dranken bewaren?

Na het openen van de deksel van de dranken zijn ze 1 maand houdbaar in de koelkast. Het wordt echter aanbevolen om het product te consumeren zonder zijn versheid te verliezen in het kader van het aan u gegeven programma. U kunt verzegelde en gesloten flessen tot de uiterste houdbaarheidsdatum op kamertemperatuur bewaren. Het wordt aanbevolen om een week voor de houdbaarheidsdatum te consumeren zonder te lang te wachten.

Zijn lichte oefeningen nodig tijdens het Clean 9 programma? Moet ik hiervoor naar de sportschool?

Bij het toepassen van het C9 Forever programma wordt aanbevolen om dagelijks minimaal 30 minuten te bewegen, zoals in het boekje staat vermeld. Een stevige wandeling verhoogt de pompkracht van het hart. Dit zal helpen om u energieniveau te verhogen wanneer u honger heeft en tegelijkertijd u aandacht ervan af te leiden. Lichaamsbeweging zou een gewoonte moeten worden in de dagelijkse routine. Dit kan door de trap te gebruiken in plaats van de lift, of door een halte eerder uit de bus te stappen. U kunt uw auto op een half uur rijden van uw werkplek parkeren en wandelen of een half uur fietsen. U hoeft hiervoor niet naar de sportschool uw kunt het overal doen!

Mag ik het Clean 9 programma doen zonder Aloë Vera Gel?

Forever Clean 9 kan niet worden gedaan zonder dit essentiële onderdeel van het programma. Het reinigingsgedeelte van het programma is gebaseerd op Aloë Vera Gel. Als onderdeel van een gezond dieet zullen eiwitshakes, Garcinia-tabletten en Forever Therm u helpen bij uw inspanningen om gewicht te verliezen. 

Hoeveel water moet ik drinken tijdens het Clean 9-programma?

Als het lichaam uitgedroogd is, kan dit hoofdpijn veroorzaken. Daarom is het noodzakelijk om water te consumeren, niet minder dan 2 liter per dag. Water is ook nodig voor de voortdurende ontgifting in het lichaam. De meeste mensen denken aan deze behoefte te voldoen met 2 liter koolzuurhoudende of suikerhoudende dranken per dag, maar het is het beste om gewoon water te consumeren. We raden u ten zeerste aan om tijdens het C9 programma geen koolzuurhoudende en stimulerende dranken te drinken. Als u koffie en thee drinkt, moet u voor elk kopje een extra glas water drinken. Water helpt je ook om minder honger te hebben. Als u niet van water houdt, kunnen we Forever Living Aloe Blossom Herbal Tea aanraden. Let op: U kunt dit pas vanaf de 3e dag consumeren. 

Wat mag je eten tijdens Clean 9?

De eerste twee dagen van het C9-programma zijn ontworpen om je lichaam en geest te resetten. Daarom kun je de eerste twee dagen alleen Forever Aloe Vera Gel-drank, eiwitshakes en voedingssupplementen gebruiken voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Tussendoor mag je wat groente en fruit eten. Bijvoorbeeld: komkommer, witlof, andijvie, paprika, appel…etc.

Vanaf dag 3 zijn er op gecontroleerde wijze 600 calorie-maaltijden aan uw programma toegevoegd. Deze maaltijden mogen geen bewerkte voedingsmiddelen bevatten die veel suiker of vet bevatten. Het boekje dat bij uw Clean 9 pakket wordt geleverd, bevat caloriegrafieken en maaltijdideeën. 

Tijdens dit programma moeten koolzuurhoudende en energiegevende dranken worden vermeden. Consumeer zo min mogelijk thee en koffie (zonder suiker en melk) en vergeet niet voor elk glas een extra glas water te drinken. 

Waarom Geen koffie Bij C9 kuur?

Onthoud dat u de eerste 2 dagen aan het ontgiften bent, dit is het begin van GEZOND zijn. U mag geen koffie, koolzuurhoudende dranken, alcohol, suikerhoudend en vet voedsel en thee consumeren. Blijf ook weg van koekjes en bewerkte voedingsmiddelen.

Hoe vaak kan ik Clean 9 aanbrengen?

We raden aan om tussen de programma’s een pauze van minimaal 6 tot 8 weken te nemen. U kunt doorgaan met een gezond voedings- en bewegingsplan met de andere ondersteunende producten die wij aanbevelen. We weten dat het vaak implementeren van een detox-programma aan het begin van een nieuw regime de inspanningen voor gewichtsbeheersing veel effectiever maakt. Als u het gevoel heet dat u uw slechte eetgewoonten weer heeft opgepakt of een boost nodig heeft, kunt u het programma opnieuw toepassen.

Werkt Clean 9 echt?

Ja, dat doet het – maar houd er rekening mee dat dit meer een reinigingsprogramma is dan gewichtsverlies. De meeste gebruikers gaven aan dat ze zich na het programma beter voelden met meer energie, zich krachtiger en gezonder voelden, evenals de positieve veranderingen die ze in hun huid zagen.

Heeft Clean 9 bijwerkingen?

Ja, misschien zal het de eerste 2 dagen hoofdpijn zijn, maar daarna gaat u geweldig voelen. U kunt ook enkele bijwerkingen ervaren die deel uitmaken van het normale ontgiftingsproces, zoals lichte huiduitslag en soms lichte diarree. Drink veel water en rust uit. We raden af om het c9-programma te doen op dagen dat u te druk bent. We raden u aan om de dagen te kiezen waarop u rustiger en minder druk bent.

Hoe gebruik ik Forever Lite Ultra Vanilla?

Forever Lite Ultra is een proteïne, geen milkshake. Om de shake te bereiden kunt u i.p.v. melk 300 ml soja-, amandel- of kokosmelk gebruiken; U kunt een aangenamere smaak krijgen door ijs en wat fruit toe te voegen. U kunt ook alleen water gebruiken om het te verdunnen. Forever Lite Ultra wordt bereid met melk en levert 100% van de dagelijks benodigde vitamines en mineralen. Forever Lite Ultra® bevat 18 essentiële aminozuren. Als u het met water bereidt, heeft u 100 calorieën extra om te verwerken in een gezond tussendoortje.

Is het Clean 9-programma veilig?

Ja, Forever Clean 9 is veilig. Het grootste probleem van mensen is hun bezorgdheid over het hebben van een probleem met hun gezondheid terwijl ze hun gewicht zuiveren en beheersen. Met alle producten die u in het Forever C9-programma zult consumeren, kunt u de dagelijkse dosis essentiële vitamines en mineralen krijgen. Het Clean 9 programma is het enige programma dat dit perfect kan doen onder dieetprogramma\’s. Dit programma bevat ook voedingssupplementen die uw energieniveau hoog houden. De Forever C9 is een programma dat is ontwikkeld door voedingsdeskundigen en is goedgekeurd door artsen, en is geaccepteerd door 162 landen in de wereld.

ALS U EEN HIERONDER VERMELDE GEZONDHEIDSAANDOENING HEBT, MAG U HET CLEAN 9-PROGRAMMA NIET TOEPASSEN. Raadpleeg bij twijfel uw arts.

 •  Zwanger of borstvoeding
 •  Epilepsiepatiënten
 •  Degenen die medicijnen gebruiken voor een bipolaire stoornis
 •  Degenen die bloedverdunners gebruiken zoals Heparine en Warfarine / Coumadin
 •  Personen onder de 18
 •  Degenen met diabetes type 1
 •  Degenen met kanker
 •  Degenen die allergisch zijn voor de vermelde stof
 •  Mensen met een leverziekte, nierziekte, hepatitisziekte

Wat doet C9?

Forever C9 is een negendaags programma dat is ontworpen om je te helpen bij het starten van een gezonde levensstijl. Het programma richt zich op het reinigen en resetten van je lichaam, het bevorderen van gewichtsbeheersing en het opbouwen van gezonde gewoonten. C9 Forever omvat een combinatie van voedingsstoffen, supplementen, maaltijdvervangers en lichaamsbeweging om je te begeleiden naar een gezonder en energieker leven. Het helpt je om slechte eetgewoonten te doorbreken, je metabolisme te stimuleren en je fysieke conditie te verbeteren.

Hoeveel dagen na bestelling kan ik mijn Clean 9 pakket ontvangen?

Als u op werkdagen voor 13.00 uur uw bestelling plaatst op onze webshop 4everaloevera.nl, ontvangt u uw pakket de volgende dag.

Ik moet over een week naar een bruiloft. Ik wil wat afvallen. Is het goed als ik het Clean 9- programma 7 dagen gebruik en de rest later voortzet? Of wat zouden jullie aanraden?

Dit is geheel aan u. Na het voltooien van de eerste 7 dagen, kunt u de resterende 2 dagen later voltooien. Als u zichzelf echter vertrouwt, raden we u aan om deze laatste twee dagen als de eerste twee dagen te doen. Omdat het programma in de tussentijd wordt afgebroken, kunt u op deze manier weer aan de slag. Maar zoals we in het begin al zeiden, dit is aan u. Laten we u aan iets herinneren dat u niet mag vergeten. Forever Clean 9 is geen afslankprogramma maar een zuivering programma.

Ik heb een honingallergie. Kan ik Forever-producten gebruiken?

Forever bijenproducten (Bee Pollen, Bee propolis, Royal Jelly en Bee Honey) bevatten honing en zijn derivaten. Daarnaast bevatten Propolis crème en tandpasta ook propolis. U kunt gerust andere producten gebruiken dan deze. Wij raden u aan uw arts te raadplegen voordat u de crème en tandpasta gebruikt.

Hoeveel kilo val je af met Clean 9?

Clean 9 is een reinigingsprogramma en u zult voelen dat uw lichaam na het programma gezuiverd is van gifstoffen. In dit proces werd, volgens de resultaten die we van onze gebruikers ontvingen, vastgesteld dat er gemiddeld 3 tot 5 kilo gewichtsverlies was.

Ik wil het c9-programma in het weekend starten. Als ik vandaag bestel, kan ik het dan morgen ontvangen?

Als u uw bestelling op onze website 4everaloevera.nl op werkdagen voor 13.00 uur plaatst, kunt u deze de volgende dag in huis hebben. U kunt ook direct een bestelling plaatsen via de WhatsApp-link op onze website.

Als ik niet tevreden ben met de Clean 9 set, kan ik deze dan retourneren?

Natuurlijk is het mogelijk. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product, heeft u het recht om het binnen 30 dagen vanaf de aankoopdatum te retourneren en je geld terug te krijgen. Hiervoor moet u winkelen op officiële sites of FBO’s.

Moet ik 9 dagen voltooien om de voordelen van het Clean 9-programma te zien?

Dit is geheel aan jou. We raden het volledige 9-dagenplan aan om optimale resultaten te bereiken.

Ik bestelde een Clean 9 pakket met de gedachte om in het weekend te beginnen. Normaal zou mijn pakket op vrijdag bezorgd moeten zijn, maar door drukte werd het uitgesteld tot zaterdag. Wat moet ik doen?

Dit is geen groot probleem. Je programmeert je brein alsof het op zaterdag start en stuurt op die manier commando\’s. Omdat de eerste twee dagen van het programma een beetje op vasten lijken, kun je de dag beginnen met het drinken van een paar glazen warm water bij het ontbijt. Wanneer u uw pakket ontvangt, neem dan wat u nodig heeft voor de lunch en ga op dezelfde manier verder met uw schema.

Ik heb een C9 pakket besteld. Ik zal na de vakantie beginnen. Ik zou toch niets moeten eten op de 1e en 2e dag? Of zijn twee porties per dag, zoals op pagina 14, ook geldig voor deze dagen? Ik heb het al eens eerder gedaan, maar ik weet het niet meer precies.

Het is erg belangrijk dat u het programma de eerste twee dagen en de rest ervan niet in gevaar brengt om het gewenste resultaat te krijgen. Het is erg belangrijk, vooral in de eerste twee dagen, omdat uw lichaam wordt gereinigd en gezuiverd. U zou deze twee dagen als vasten moeten doorbrengen. U kunt deze dagen gemakkelijker doorkomen door lichte sporten te doen, veel water te drinken en vroeg te gaan slapen.

Wat zit er in de Clean 9-set?

Aan alles is gedacht om het 9-daagse programma te voltooien. De inhoud van de set is in Nederland en België net iets anders.

Clean 9 Nederland Inhoud pakket

 • Forever Aloe drank™ (2x 1 liter)
 • Forever Lite Ultra Vanilla™ (15 maaltijden)
 • Forever Garcinia Plus™ (54 softgels)
 • Forever Therm™ (18 tabletten)
 • Forever Fiber™ (9 sticks)
 • C9 brochure NL 

Clean 9 Belgie Inhoud pakket

 • Forever Aloe drank™ (2x 1 liter)
 • Forever Lite Ultra Vanilla™ (15 maaltijden)
 • Forever Lean™ (36 softgels)
 • Forever Therm™ (9 tabletten)
 • Forever Fiber™ (9 sticks)
 • C9 brochure BE

Ik heb mijn Clean 9-set gekocht, er staat Soft-Gel in de productinhoud, maar Soft-Gel is niet beschikbaar.

Zachte gel betekent voor Garcina Plus of Forever Lean product. Met andere woorden, softgel is geen drank, het is een product in de vorm van tabletten die kunnen worden ingeslikt. Voor het 9-daagse programma werden 56 Garcina Plus in Nederland en 36 Forever Lean in België in het Programma opgenomen en aangeboden voor gebruik in tablets met Forever Therm.

Ik heb Clean 9 besteld, maar mijn producten zijn beetje anders aangekomen dan voorheen.

Er zijn enkele verschillen in de inhoud van C9-pakketten in Nederland en België. Wegens Belgische wetgeving bevat het Clean 9 pakket 36 x Forever Lean in plaats van 56 x Garcinia Plus voor onze Belgische klanten. Daarnaast bevat de verpakking 9 Forever therm tabletten in plaats van 18.

Kan ik Aloë Vera-Drankjes gebruiken voor mijn kleintje? Hoeveel moet ik geven? 

Aloë Vera-Drankjes bevatten pure aloë-gel en zijn volledig natuurlijk. Bevat geen bewaarmiddelen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen is 40 ml x 3 = 120 ml. Voor kinderen onder de 12 jaar dient u voor gebruik uw arts te raadplegen.

Wat moet ik doen om mijn gewicht onder controle te houden na het voltooien van het Clean 9-programma? 

Samen kunnen we een voedingsprogramma voor u opstellen. U kunt uw dieet veiligvoortzetten met het programma dat wij met onze andere gezonde voedingsproducten gaan samen stellen. Of je kunt na het afronden van het c9-programma doorgaan met het Fit 15-programma dat bij jou past. Daarna raden we je aan om onze Vital 5 sets te bekijken.

More articles